heureka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Barcelona chce vyťažiť z uhryznutia Suáreza

BARCELONA/LIVERPOOL - Črtá sa prestupová bomba! FC Barcelona plánuje vyťažiť z rozruchu okolo Luisa Suáreza. Katalánsky veľkoklub údajne má eminentný záujem o uruguajského útočníka a začal s ním už rokovať o prestupe.

O hádam najväčšom prestupe tohto roka môže dôjsť medzi anglickým Liverpoolom a španielskou Barcelonou. Anglický celok si Suárezove služby cení na neuveriteľných 80 miliónov libier. Barcelona si však pripravila na uruguajskú hviezdu 60 miliónov libier a ako bonus ponúka služby Alexisa Sáncheza, ktorý zažiaril na tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii.

Prestup podľa anglických médií je, ako sa hovorí, na spadnutie. Zástupcovia katalánskeho celku údajne jednajú priamo so samotným hráčom. Ak by došlo k dohode, zostáva už iba súhlas Sáncheza s jeho sťahovaním sa na stánok Anfield Road.

Barcelona chce hlavne vyťažiť zo Suárezovho uhryznutia talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho v zápase na šampionáte v Brazílii. Uruguajská hviezda dostala za tento skrat štvormesačný dištanc a stop na deväť medzištátnych zápasov. Katalánci však vyžadovali, aby sa Suárez ospravedlnil za svoje konanie, čo sa aj stalo, Obranca Juventusu ospravedlnenie prijal.

Suárez sa v uplynulej sezóne s 31 gólmi stal najlepším kanonierom anglickej Premier League a len veľmi tesne mu v drese FC Liverpool ušiel anglický titul. Suárez je prvou voľbou do útoku nového trénera FC Barcelona Luisa Enriqueho.

Hráči FC Barcelona po šiestich úspešných rokoch nezískali v uplynulej sezóne žiadnu trofej a v španielskom futbale sa začalo hovoriť o konci jednej veľkej éry. Aj preto teraz mužstvo prechádza významnou prestavbou kádra. Okrem nového kouča Luisa Enriqueho, ktorý nahradil neúspešného Gerarda Martina, zakotví na Nou Campe od novej sezóny aj chorvátsky reprezentačný stredopoliar Ivan Rakitič.

To, či sa dočkáme prestupovej megabomby, sa dozvieme počas nasledujúcich dní.


Test | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014